Im back med full styrka och pepp

Precis som Ellen kände sig när hon stod där bland blöt sand, sjögräs (varför heter det förresten sjögräs när det är hav?!) och snäckskal medan pappan i bakgrunden Baywatchsprang ut i havet, så kände jag mig nu under våren när bloggen inte bara blev hackad en utan hela två gånger.


En del material har försvunnit, som ni ser är senaste inlägget från i våras men så kan det gå. Inget att grotta ner sig i för det är vad det är. Nu är iallafall bloggen uppe igen med bilder och allt och jag är taggad till tusen på denna kommande höst. Det är så mycket roligt på gång så jag vet knappt vart jag ska börja. 


Jag tänkte vi kommande dagarna ska göra lite av en tillbakablick över vår sommar för jag vill gärna spara ner de olika campingarna och besöken vi gjort i vår omnejd men sen blir det full blown höstpepp här på bloggen och jag hoppas ni är lika pepp som jag!


I got knocked down, but I got up again. You’ll never going to keep me down 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *