En sommar av SUPande – en bra familjeaktivitet

Hahaha vilken clickbaitrubrik jag fick till idag 🙂 Jag är ju praktiskt taget nykterist och har varit så hela mitt vuxna liv så den sortens supande jag ägnar mig åt är i träningsform eller jag skulle nog mer säga meditativ form.


I börja av sommaren fick jag för mig att jag skulle testa SUP, stand up paddle board, men vart jag än letade verkade dem som var till ett rimligt pris vara heeeelt slut. Det och cyklar verkar varit stört omöjligt att hitta nu när alla ägnat sig åt svemester. För det skulle vi också ha men gick bet. 


Hur som så kände jag inte för att lägga ut massa pengar för något jag aldrig tidigare testat men så fick jag veta av min osteopat Amanda att det fanns ett ställe man kunde hyra på. Perfekt tänkte jag så det var planen men så skrev min kompis som precis fått barn att hon kommer ändå inte kunna paddla nu så vi kunde låna hennes. Ibland har man verkligen turen på sin sida.


Så innan vi drog iväg på alla våra husvagnsturer åkte vi till Göteborg och hämtade upp hennes bräda (köpte oss flytvästar) och oj. oj, oj vilken succé. Barnen älskar det och vi älskar det. Det är så enkelt, sen kan man ju såklart öva upp tekniken och än så länge har vi bara paddlat under väldigt lätta vågförhållanden. Sjöarna och haven har legat spegelblanka så vi har inte haft något större motstånd 🙂 


Så om du vill testa en fritidsaktivitet som hela familjen kan klara utan någon större tröskel så rekommenderar jag starkt att låna och testa SUP. 


Har du något tips på andra lätta fritidsaktivteter för en barnfamilj?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *