Gott nytt hållbart 2019

Nu är det åter igen ett nytt år och för många inklusive mig själv så innebär det en känsla av nystart.

Året firades in här hemma hos oss med mannens ena bror med familj och satte feeling och ledord för det komma de året. Inget nytt utan samma som jag försökt leva efter de senaste åren. Hållbarhet! Skrolla vidare så kommer du förstå vad jag menar 😁

Örhängena som jag bar kvällen till ära har länge varit favoriter. I typ 15 år skulle jag gissa. När jag var yngre hade jag dem i princip varje dag men gängade örhängen har ju inte varit optimalt under småbarnsåren men jag älskar den lika mycket idag som när jag köpte dem.

Känner du kanske igen sidentoppen? Jag har visat upp den hur många gånger som helst de senaste åren. Om jag inte minns fel så köpte jag den från en instabloppis. Ibland tänker jag att jag borde föra loggbok över mina second hand fynd. Det är ju nästan omöjligt att minnas 😂

Och här ser ni hela outfiten, sidentoppen, en bloppisfyndad långkjol och ett skärp jag burit under bysten under samtliga 3 graviditeter. Först tänkte jag haft klänning men insåg ganska snart att få var anmningsvänliga så såhär fick det bli.

Jag skålade helt enkelt in året i en hållbar outfit på många sätt även om delar av den från början var nyköp. För 15 år sen 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *