Duka hållbart på jul och nyår

Även vår dukning gick i hållbarhetens tecken med devisen att man tager vad man haver.

Bordet täcktes med lakan vilket jag alltid gör när jag vill ha en duk på. Vi har några olika färger och jag tycker det är så smart eftersom en duk sällan används här hemma och jag har svårt att motivera ett köp av det.

Jag klippte av några av de nedersta grenarna på granen och la som en löpare på bordet. Julafton var ju ändå passerad och granen ska ju snart dansas ut. Hur har du gjort? Har du kvar julen eller ryker sånt så fort tomten gått ut genom dörren?

Emellan granrisen ställde jag sedan ner lite ljusstakar vi hade hemma. Den närmast i bild köpte jag på Borås biståndscenter för en massa år sedan och kandelabern har jag fått i ungefär samma veva från min mor. Dess ursprung har jag ingen aning om. Den svarta längst bort köpte jag på Ikea för flera år sedan och tyvärr kunde jag inte hitta den på hemsidan.

Jag valde även att dekorera med några av julkulorna från granen. Jag hade ju ändå stulit grenarna de hängde på 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *