Gammal i förtid?

20120727-134847.jpgJust i detta nu sitter jag och för allra första gången i mitt liv och lyssnar på sommarpratarna i P1 (Clara Lidström från förra året) medan, hör och häpna, båda barnen sover middag. P1 är ju sånt som jag tidigare bara tänkt mig att pensionärer lyssnar på medan de dricker kaffe i en kantstött kopp med en sockerbit i munnen och löser korsord.

På kvällarna läser jag gärna böcker hellre än ser på TV, drömmer om att spela sällskapsspel med goda vänner och häromdagen kokade jag för allra första gången jordgubbssylt på egenplockade jordgubbar.

Om en vecka fyller jag 28 år. Ja tjugoåtta inte 65 men jag trivs och det är huvudsaken 🙂

7 svar på ”Gammal i förtid?”

  1. Jag lyssnar bara på P1 om jag får välja. Det finns en hel uppsjö av bra program. Sommarpratarna naturligtvis, Klotet (miljöprogram) Studio 1 osv. Kossornas planet är väldigt bra och handlar om miljö det också fast det går på P3.
    Och jag är bara 26… /Catarina

  2. Haha, age is just a state of mind! 😉 Jag är onekligen en tant, lyssnar alltid på sommarpratarna för jag tycker det är spännande med livsöden. Meny brukar jag också lyssna på, matnörd som jag är. Det är ju så lät när man bara kan hämta ner di i mobilen och ha i lurarna när man är på promenad eller på stan då man är själv. 🙂 Och hemmakokad sylt ja, det är bland det bästa! Heja dig!

    1. Ja fast jag är lite besviken över att det inte räckte till saft också 🙂

      Att lyssna i mobilen var ju ett supertips när man är ute på äventyr själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *