Frukost under ett parasoll

  
Redan kl 8 visade termometern där ute på garageväggen 21 grader så efter traditionsenlig födelsedagssång och paketöppning gick vi ut och torkade bort morgondaggen från utemöblerna, fällde upp parasollet för att skänka lite skugga och fyllde brickan med frukost.

Det var så härligt att sitta där och suga i sig lite sommar och ladda inför det stundande kalaset. 

Jag hoppas på många fler frukostar i trädgården sen när vi har semester. För sedan vi köpte huset för 7 år sedan så är det en av de saker som betyder sommar för mig.

6 svar på ”Frukost under ett parasoll”

  1. Åh vad härligt det låter! Jag förstår vad du menar med frukost i trädgården. Jag beskrev sommarens favoritmåltid som just frukosten på föräldrarnas altan med nyplockade hallon från trädgården med mera i detta inlägg:
    http://minimalisterna.se/den-minimalistiska-sommarlistan/

    Men även i vår lägenhet är frukost ute på vår balkong en favorit! Den badar i sol från tidig morgon till sen kväll och kan ofta bli för varm mitt på dagen när sommaren är som varmast, men vid frukost och middag är den alltid perfekt. Jag och Herr Minimalist tar ut alla tänkbara frukostingredienser på diskbänken och tar sedan en varsin träbricka och bär ut frukosten i morgonsolen. Antingen sitter Bebis Minimalist i dörröppningen i sin babysitter eller så passar vi på att äta frukosten när hon sover sin korta förmiddagslur.

  2. Åh, jag minns när jag spenderade sommaren hos mormor och vi åt frukost i hennes trädgård. Måste åka dit med min dotter (3år) snart och göra samma sak med henne. Jag älskade det från tidig ålder och längtar tills jag och min man har eget hus med trädgård och kan göra det till vår egen tradition.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *