Att fylla år på sommaren

 Fiskedammen bestod av ett gammalt skrynkligt lakan och finaste handgjorda vimpeln från no74. 

Igår var det alltså kalasdags då vår store kille blev hela 5 år gammal!

Vi har haft så himla tur med vädret på hans födelsedag varje år så någon form av vattenlek har varit ett måste och igår var inget undantag.

Tillsammans med barnen laddade vi vattenballonger. Vi knöt och barnen trädde på ballongerna. Har ni förresten sett supertrion? Jag kan inte längre genomföra någon form av samarbete utan tralla ”vad funkar bäst? Teamwork!!” Och har jag tur stannar trallandet i huvudet för ibland händer det såklart att jag omedvetet sjunger det högt och då gäller det att hålla tummarna för att man befinner sig i rätt sällskap! 

Åter till kalaset.. Förutom ballongerna letade vi fram varenda picka, vattenkanon och hink vi hade. Ett tag tror jag det var varenda unge mot mig för vart jag än vände mig blev jag totaldränkt!! Och inte mig emot! Solen gassade och luften stod helt stilla så det var en välbehövd nedkylning!

Något annat som gick åt som smör var drycken! Men mer om den tänkte jag dela med mig av imorgon

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *