Finaste tältet i världen

lektältIdag fyller loppan hela två år. Tänk att det var hela två år sedan jag jag fick upp en rund och go tös på bröstet. Det var ingen lätt natt den där natten men har varit värd varendaste sekund. Men nu var det inte förlossningen jag tänkt blogga om utan det underbaraste tältet i världshistorien som bästa vänfamiljen kom med idag. Ni minns kanske vimplarna de kom med förra året? Nennen är verkligen helt grym på att sy och denna gången blev det alltså ett tält med de ljuvligaste applikationerna. Nu syns ju tyvärr inte ugglan så bra på kortsidan, men den finns där just för att hon vet att jag älskar ugglor så mycket. Och självklart är det, precis som förra gången, sytt i återbrukade tyger.

Tälten läggs direkt på ett bord precis som en duk och sen knyts det fast runt bordsbenen. Smidigt tycker jag eftersom vi inte direkt hade något bord så där till övers utan jag blev av med mitt pysselbord.

Mer om leksaker och barnrum blir det imorgon när jag kickar igång del 2 av min djupdykning. Nämligen barnrummet.

Del 1 var en kemikalielektion i plaster med efterföljande berättelse om vår plastbanting.

 

6 svar på ”Finaste tältet i världen”

  1. Men åh vad fint! Jag älskar vimplarna också, så fina! Jag ska också komma till skott och sy vimplar till barnen någon gång! 🙂

  2. Superfint! Vad jag blir avis. Hade nämligen ambitionen att göra ett sånt där till storasyster men när lillebror föddes så var det som om tiden bara försvann helt plösligt. Men bättre sent än aldrig. De lär ju ha kul med ett sådant i ett flertal år framöver så jag har nog tid på mig.

    http://ekomammaistan.wordpress.com

  3. Vilken fantastisk present! Inte mycket plats tar den heller när den inte används. Hoppas att tältet kommer till stor användning. Fina vänner du har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *