Få träningen att bli av

Jag har ganska svårt att pallra mig iväg till gymmet när jag väl har kommit hem. Det bästa hade varit att antingen ta det på väg till eller från jobbet eller klämma in det på lunchen. Men nu har jag kommit på en ny idé för att träningen faktiskt ska bli av. Hemmaträning! 😂

För ett par dagar sedan kunde man se mig och barnen yoga på instsgram stories och idag provade jag och mannen HIIT med hjälp av youtube. Även yogan var med instruktioner från YT och det är perfekt att det finns så himla mycket att tillgå utan att behöva ge sig iväg någonstans 👍🏻

Bloggen är ju en hållbarhetsblogg och då syftar man oftast på miljömässig eller social hållbarhet men det är viktigt att inte glömma bort sig själv och ta hand om sig själv. Jag sitter framför en dator minst 8 timmar om dagen och min vardagsmotion är nästintill obefintlig. Om jag ska hålla i många år till så måste jag bli bättre på att ta hand om mig själv!

Att min kondis är kass blev ju väldigt tydligt när jag var heeeeeelt slut efter 3 av de 15 minuter som träningen skulle pågått.. Nej nu blir det bättring på den fronten från och med nu! För varför vänta på nyåret när jag kan börja göra en förändring bums.

Rör du dig mycket om dagarna? Och hur gör du för att få träningen att bli av? Tipsa gärna i kommentarerna ✨

6 svar på ”Få träningen att bli av”

  1. Ja, hjälp vad viktigt det är att röra sig och tänka även på sin egen hållbarhet! Min bästa motivation nu för tiden är faktiskt mina barn (ett utanför magen och en i magen). Just nu är jag gravid och HELT SÄMST på att hålla mig borta från socker när jag är så trött. Kan heller inte röra mig som jag brukar.. Annars har jag en polarhund som jag är ute mycket med i skogen eller på längre promenader. Om jag väl kommer igång med träning har jag en tendens att bli lite nödig och hålla igång. Älskar kicken och det är också bästa sättet för mig att få till en aptitreglering (annars väldigt väldigt god aptit och alltid sockersugen). Har löptränat en del och förr i tiden hängde jag mycket på gymmet. Det saknar jag verkligen och skulle behöva få in. Men med hund som tar massor av tid så blir det inte att jag kommer iväg och tränar styrka. Hemmaträningen är svår att få till rent mwotivationsmässigt tyvärr. Skulle behöva få till det. Har knappt tålamod att stå och knipträna som man ju MÅSTE göra och borde vara högst motiverad att göra. Och det tar typ några minuter.. aja.. långt utlägg. Tipsen är väl att kanske hänga med andra, att försöka hitta bra förebilder, folk du kan inspireras av. Sen förstås att hitta din grej.

  2. Efter föräldraledighet med mitt första barn och flytt utanför stan så fanns inte tiden för mig att hänga på gymmet som jag tidigare gjort och älskat. Så nu blir det hemmaträning och mindset: ”Bara gör, känn inte efter jämt”. Kanske inte roligaste tipset men det fick mig att komma in en träningsrutin igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *