20 svar på ”Ett besinstationsrån, en knivskurning och så Ekomorsan”

 1. Vilket härligt reportage, det är inte betungande att göra bra val utan man mår bra utav det hela.
  Det kanske inspirerar någon att göra ett enkelt steg i rätt riktning mot ett miljövänligt liv.
  Fortsätt att kämpa

  Mia
  blogg.loppi.se/mammaochson

 2. Bra inslag, och som du säger – man behöver ju inte kväva sig under miljöoket men det finns så mycket ALLA kan göra, aktiva val som tyvärr inte finns i väldigt många människors medvetande. Därför är din blogg viktig! Keep up the good work 🙂 PS. Jag tog tåget till Gbg, så Borås passerades både en och två gånger i förra veckan. DS.

 3. Trevligt att få se dig i ett fint reportage! Hoppas att alla tar till sig din uppmaning om att börja köpa Eko.
  Ha det fortsatt bra! Kram

 4. Det var lite kul att se din intervju på tv4 för exakt så började det för mig med, miljötänket kom lite smygande och när jag fick min son blev jag mer och mer medveten. Jag försöker så gott jag kan och har nu även börjat dokumentera mitt försök till en lite mer hållbar livsstil i min blogg. Du inspirerar och det är kul att se fler som tänker som en själv och ekotänket förtjänar uppmärksamhet!! Bra jobbat:)

  // Ingrid
  ekoliv.blogg.se

 5. Åh vilken rolig nyhet!! Grattis! Då har förhoppningsvis mina röster gjort lite nytta 😉 det är du så värd! Är så skönt att ha någons fotspår att följa på ekovägen, få tips, inspiration och lust att vilja leva ett miljövänligare och mer ekologiskt liv. Bara av att läsa din och andras ekobloggar då och då. Keep up the good work girl! 😉 Kram till dig!

 6. Vilket härligt och inspirerande reportage, tror nog att du sått många små frön genom det. Det är förresten alltid så roligt att få en röst på personerna vars bloggar en läser tycker jag. Vad bra du uttrycker dig, jag låter bara som en flumgalning när jag ska berätta om något jag känner för så folk förstår ju inte hälften av vad jag snackar om 😉

  Em / oureverydaystory.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *