En glimt ur min vardag

Igår eftermiddag satte jag mig på tåget upp till Stockholm. På agendan stod att smida storslagna planer med byWhole som ni självklart kommer få veta mer om när tiden är den rätta. En sak är säker, två miljönördar hittar på mycket bra saker.

drömmorgon+saltåkvarn_1Morgonen spenderades på söder och i Saltå kvarns butik innan det var dags att ta tåget hem igen. I butiken var det nämligen drömmorgon med Underbara Clara och Annakarin Nyberg och dagens föredrag handlade om från blogg till jobb.

drömmorgon+saltåkvarn_3Det var många som tagit sig dit och några av deltagarna var Emmas Vintage som jag läst länge, länge och hennes vän Lollo (Vintageprylar) och en, för mig, nyfunnen retroblogg nämligen Retrolover. Om någon av er som kikar in här var med så hojta till i kommentarsfältet så länkar jag givetvis även till dig med!drömmorgon+saltåkvarn_2

2 svar på ”En glimt ur min vardag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *