En gång släpade jag till och med hem gamla ex

kloka_hem_ekotidningEfter en dag med studiebesök och nyvunnen kunskap är det dags att krypa ner i sängen och läsa igenom senaste numret av Kloka hem som dök upp i brevlådan häromdagen. Mannen kollar fotboll och ibland kan jag känna lust att titta även jag, men idag ska jag istället fördjupa mig i Barnrumsspecialen som är den här gången.  Plast -spara eller släng? Hur intressant låter inte det?!

Jag har ju nämnt denna underbara tidning flera gånger under den här tiden som jag drivit Ekomorsan. Både när jag först började prenumerera förra sommaren och när jag släpade hem alla gamla ex som jag lånat på biblioteket.

Jag vet faktiskt inte om det går att köpa den i butik, men går att prenumerera på både via deras egna hemsida och via tidningskungen. Nu låter det nästan som jag vore sponsrad på något sett, men jag råkar bara väldigt inredningsintresserad och ha ett stort intresse för hållbarhet och detta är enda tidningen som verkligen kombinerar dessa. Jag lovar er att om jag någon gång skulle skriva ett sponsrat inlägg så kommer det att framgå väldigt tydligt!

Med detta önskar jag er en god kväll. Nu blir det en kopp te och kloka hem för min del!

 

8 svar på ”En gång släpade jag till och med hem gamla ex”

  1. Jaaa, den är riktigt bra! Visst går den att köpa i butik, i alla fall i dem med lite mer välsorterad tidningshylla. Har sett den både på COOP och Pressbyrån. 🙂

    Kram!

    1. Jag kikade lite grann innan jag började prenumerera förra året (efter tips från dig!) och då hittade jag den inte alls i vår lilla stad. Skönt att höra att de finns att tillgå! 🙂

  2. Jag har också fått upp ögonen för denna grymma tidning. En prenumeration står på min önskelista till tomten!

  3. Den säljs på Ica Maxi, i alla fall i Borås 🙂 jag funderar på att önska mig en prenumeration i födelsedagspresent, passar ju bra nu när vi antagligen snart blir med hus 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *