En fullspäckad helg

En fullspäckad helg har kommit till ända. Vårt gamla sovrum har blivit med loftsängar och puderrosa väggar, barnens gamla rum har blivit vårt sovrum, jag har rensat ut 55 plagg ur min garderob, skänkt bort barnkläder och barnens gamla sängar, mannen har kört några vändor till ÅVC med alla kartonger och vi har haft mysfika på Espresso house hela familjen och barnens morfar. Jag älskar produktiva helger!

Nu väntar ny vecka, påskvecka och mys med mina syskon! Längtar! Har ni nått särskilt planerat under långledigheten? 

PS. Nu har jag tagit bort den jobbiga modereringen med lösenord som flera av er hört av er om så nu ska det förhoppningsvis vara lättare att lämna kommentarer.

2 svar på ”En fullspäckad helg”

  1. Ungefär som min helg. Rensade ut 4 påsar med kläder, gick till åvc med metallskrot och den eländiga brödrosten som bara höll i två år. Började vårstäda och packa för när jag och min son åker bort över påsk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *