Ekomorsan håller föredrag

20121001-201528.jpg
Nu tänkte jag att jag skulle avslöja en av alla saker jag pysslat med de senaste veckorna och vad jag kommer ägna mig åt ett par veckor till, nämligen förberedelser inför mina miljöföredrag på bomässan i Borås.

Mässan är den 12:e – 14:e oktober på Åhaga och jag kommer hålla föredrag både på lördagen och söndagen. Är både nervös och förväntansfull och vill ni läsa intervjun med mig i mässtidningen kan ni kika här.

Eftersom jag så gärna vill ge tillbaka något till er fina läsare som kikar in här varje dag så finns nu chansen för två av er att vinna två biljetter var till mässan.

För att vara med och tävla lämnar ni bara en kommentar med ert bästa miljötips innan denna fredag (den 5:e oktober) kl 12.00

 

 

 

6 svar på ”Ekomorsan håller föredrag”

  1. Om fyra personer duschar fem minuter istället för tio min varje dag spara ni energi och ca 5 000 kronor per år!

  2. Jag tipsar att ha olika ”typer” av kläder för barnen. De kan ha finkläder för ”fina” tillfällen och lekkläder som kan slitas länge. Jag köper ofta lite för stora kläder för mitt barn, om det gäller de enkla bekväma vardagskläderna. De funkar utmärkt som lite för stora och sedan använder han dem i flera år, spelar ingen roll om byxorna är för korta om han bara kryper runt på golvet hemma. Syskon och kompisar kan fortfarande ärva dem. 🙂

    1. Grattis du har vunnit två biljetter till Bomässan på Åhaga 12-15 oktober och vilket bra tips att köpa kläder som de kan växa i 🙂 Det gör jag med. Jag går alltid upp en storlek ”för tidigt” och låter de sedan ha kläderna länge. På så sätt kan man ibland hoppas över visst storlekar. Speciellt under spädbarntiden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *