Ekomorsan – Årets miljöblogg

vinnarknapp2013Idag blev det officiellt att jag, Ekomorsan, vann En lagom dos grönts tävling Sveriges bästa gröna blogg i kategorin årets miljöblogg. Jag är så otroligt glad och tacksam mot alla er som valde att rösta fram mig.

Det här känns stort, så in i Norden stort, så tack! Från botten av mitt hjärta, TACK! <3

20 svar på ”Ekomorsan – Årets miljöblogg”

 1. Vad kul, grattis!
  Innebär utmärkelsen något särskilt? T.ex. att du blir inbjuden till olika evenemang etc eller handlar det främst om en fin ära och att uppmärksamma miljöbloggar?

  1. Nej inte per automation men givetvis kan en sådan fin titel leda till att man får fler inbjudningar. Annars är det ära och en matkasse som ståd på spel och det är verkligen inte fy skam det heller 🙂

 2. GRATTIS! Så kul och jag är inte alls förvånad. Din blogg är en SUVERÄN miljöblogg, du lyckas ju till och med få mig att fatta hur viktigt det är med att ”tänka grönt” 🙂
  Kram

  http://www.elinteg.se

 3. Grattis vad kul.
  Måste bara få fråga vad du anser om induktionshäll och magnetfältet som blir där. Såg att det var fler som skrev om att dom hade eller önskade sig en. För mig känns det väldigt olustigt. Även mikrovågsugnen som jag gjorde mig av med. Tror inte det är bra för oss
  Hälsningar Yvonne

  1. Jag har inte undersökt den frågan något och känner att jag inte kan yttra mig om magnetfälts påverkan på oss. Däremot så kommer de snabbt upp i temperatur och är om jag förstått det rätt energisnåla så ur den aspekten kan jag tycka att det är ett bra val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *