Doppyssel

PappersaskIdag var vi på dop för mina fina väns dotter. För några månader sedan, när Edda fortfarande låg i magen var vi ute och förevigade kulan. Så nu till dopet hade jag redigerat bilder och gjort en fotobok och jag hade lagt alla bilder på en USB sticka. Både redigerade och oredigerade.

Men jag behövde ju något fint att lägga minnet i. Som om Sofia på Mokkasin hade läst mina tankar så hade hon i samma veva publicerat bästa tutorialen på hur man gör små söta askar. När jag var liten gjorde jag hur många som sådana som helst. Jag har alltid varit lite smått förälskad i papperspyssel och  blev som ett litet barn igen när jag satt där på morgonkvisten och klippte och klistrade.

Ett tips är dock att göra den ena asken lite mindre än den andra så de går att sätta ihop. Annars får ni föra som jag och lösa det genom att limma fast en papperssarg. I kartongen la jag sedan ”packhalm” som jag sparat från något paket med ekosmink som jag beställt på nätet men jag tror det skulle funka lika bra ria smala remsor av silkes papper som du råkar ha det hemma 🙂

Älskar att ge bort gåvor som är unika!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *