Att supporta det lokala

För mig är det, förutom att handla ekologiskt, viktigt att stötta de små företagen. Oavsett om de är ekologiska eller ej. Självklart vill jag inte stötta riktiga ”miljöbovar”, men småföretagare helt enkelt. Gärna kreativa personer som utför riktiga hantverk.

Jag är inte så duktig på kalligrafi och ville så gärna ha texten från Metallicas ”nothing else matters” inramad ovanför bänken i vårt vardagsrum. Denna låt betyder väldigt mycket för mig så att jag skulle välja den kändes helt självklart. Eftersom jag inte kan skriva det själv så det blir tillräckligt snyggt för att vilja hänga det på väggen kontaktade jag duktiga, kreativa Stina. Blev jättenöjd över resultatet! Hur gör du? Stöttar du småföretagare?

2 svar på ”Att supporta det lokala”

  1. Så glad jag är att du skrev till mig! Hade tappat bort din blogg nämligen, så det var kanon.
    Jag älskar hennes blogg och som du kanske ser så är citat-kortet i samma typsnitt och stil som hennes. I övrigt snor jag en himla massa idéer av henne för hon är så peppande i att sätta mål och komma någonstans. Kul att någon annan också läser hennes blogg 🙂

    Så fin tavlan blev, ser verkligen fint ut hemma hos er! Älskar att man kan få en idé och faktiskt få det fixat även om man inte kan lösa det själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *