Att orka när det blir mycket

Bjussar på en gammal bild på mig i en topp jag fått av en vän 😍

Januari är den stressigaste månaden på hela året för mig. Jag är ansvarig för ekonomin för flera bolag och det är bokslutstider och inkomstrapporteringar ska göras till diverse myndigheter. Lägg också till en lokalflytt på det.

Förutom att hjärnan pushas till max för att hinna med allt det som ska göras på arbetstid så har barnen aktiviteter 5 av 7 dagar, gympa på skolan och läxor varje dag trots att äldsta barnet bara går i första klass. Det ska tas med vänner hem och övriga hushållssysslor ska roddas så gott det går. Dessa prioriteras till den nivån att alla ska lägga sig mätta och ingen ska behöva gå naken till skola och jobb.

Igår somnade jag utslagen på soffan 19:30. Det gick verkligen inte hålla ögonen öppna och därför ekade det lite tomt här inne. När jag vaknade la jag helt enkelt min lilla energi på att borta tänder och förflytta mig till sängen 😂

Men nu är det helg och än så länge har vi ingen plan mer än lördagsförmiddagens träningspass i ishallen. En tom helg, det känns välbehövligt! Det är nog det som krävs när det blir mycket. Vad för knep tar du till när det är full rulle?

Ett svar på ”Att orka när det blir mycket”

  1. Du gör ett fantastiskt jobb på så många plan – både hemma och proffissionellt. Glöm inte att lägga ner tid på det viktigaste projektet/jobbet i ditt liv – dig själv! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *