Att få hjälp att jobba med sig själv

Idag vill jag tipsa om världens finaste Emma Tyllström som entrade mitt liv för ungefär ett halvår sedan. Och gjort ett så stort intryck att jag tror inte jag ens är närheten av samma person jag var för 6 månader sedan.

I sitt företag Creativly arbetar hon som spirituell livscoach, vilket kan låta lite smått flummigt, men tro mig, det är allt annat än flummigt. Spirituell i det här fallet innebär att man är i linje med sitt hjärtas röst. Att man lyssnar till sin intuition och är lyhörd för universums tecken.

Hon har hjälpt mig ifrågasätta och jobba med mina limiting belief, vad det är som håller mig tillbaka från att följa min inre röst och hon är inte rädd för att ställa de svåra frågorna men på ett sätt med stor ödmjukhet.

Varje torsdag kl 21 håller hon i de bästa guidade meditationerna på sin instagram, hon skickar de mest magiska ”nyhetsbrev”, man kan anlita henne som livscoach och nu på fredag släpper hon en helt magisk webkurs i självkärlek som typ alla borde ge sig själva i alla hjärtans dagpresent istället för att haka på butikernas hjärtprylar.

Emma, när du läser det här, för det vet jag att du gör. Kom ihåg att du är viktig och det du gör är viktigt! Du gör skillnad ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *