Att få en påminnelse om sitt varför

I tisdags var ju fettisdagen a.k.a årets stora semelfestdag.

Min man ställde sig och gjorde hembakade semlor och jag kunde helt enkelt inte låta bli och ta mig en liten bulle jag med.

Jag har ju inte ätit gluten sen april förra året, sen mammas begravning, och sen årsskiftet har jag också plockat bort allt rent socker.. Bye Bye cola, caramellatte, marabou och lösgotte… ALLT det jag är så svag för

Men i tisdags så syndade jag på alla fronter.. Det var gluten, socker och gräddfest. Dock var mannens semlor typ en tredjedel så stora som de köpesemlorna som säljs i bagerier och butik och ändå, trots en ganska liten mängd, blev magen som bilden till höger.

Hej hej mage som ser ut som gravid i 6e månaden, hej hej illamående och mage som känns sprickfärdig.

Och bilden till vänster, när är det då? Jo igårkväll när jag ätit det som för mig är som vanligt.. Inget gluten och inget vanligt socker..

Det ser verkligen ut som två olika kroppar, och tro mig, det känns även som det.. Ibland är det kanske bra att trilla dit för frestelsen för att påminnas om sitt varför..

2 svar på ”Att få en påminnelse om sitt varför”

  1. Det tog ganska lång tid för mig att verkligen inse och ta tag i saker och ting på allvar. Jag kan inte äta vad jag vill och jag blir riktigt dålig när jag stoppar i mig socker och gluten.

    1. Samma här ❤️ har också stuckit huvudet i sanden i måååånga år och som synes lyckades jag ”trilla dit” igen.. Men det viktiga är att borsta bort sanden och resa sig igen, lära sig av sitt misstag..

      Jag upplever dock mycket ifrågasättanden från omgivningen kring mina val och om jag bara hittar på på bild ”ingen semla” kan jag inte blåsa ut magen till den svullna om jag så tog i för kung och fosterland..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *