Att äntligen ha lackade naglar igen

Jag vet helt ärligt inte när jag målade naglarna senast men denna veckan fick jag mig ett ryck och plockade fram ett av mina lack från Kure bazaar.

Ni som följt mig länge vet att det är mitt favomärke när det kommer till nagellack och jag funderar på om jag inte skulle ta och utöka med några lack nu till våren 🙂

Anledningen till att jag använde kure bazaar är att 90 % av innehållet kommer från naturmaterial (innehåller bla bomull, potatis, majs, cellulosa och vete). Formulan är berikad med kiselextrakt från bambu och vitamin E, från solrosolja.

Lacket är ett så kallat 10-free nagellack vilket betyder att det är fritt från toluen, formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenyl fosfat), parabener, xylen, styren, benzophenone-1, benzophenone-3

Vad har du för favolack och brukar du köpa nån särskild färg? Jag älskar alla nyanser av nude och även lite smutsigare rosa toner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *