Webshopen

Nu öppnar jag snart ny webshop – MINImera

juli 12, 2016

Inlägg i samarbete med MINImera.nu

minimera

Jag är så in i Norden enveten men ibland måste jag tillslut erkänna mig besegrad. sECOnd var min allra första webshop, en webshop som gjorde min dröm till verklighet. Jag hade en egen butik, en shop på det stora internetet där jag skulle blanda begagnat av sådan det fanns en uppsjö av så som barnkläder och sedan fylla på med sådant en inte hittade begagnat. Till exempel kritor och lera.

Tanken var så himla fin tycker jag själv och jag har haft många kunder genom åren men jag slet ihjäl mig för småkronor för begagnade plagg kan inte säljas så dyrt utan de säljs med så otrolig små marginaler att det blir löjligt. Men jag sörjer inte att jag nu stänger sECOnd för jag är så himla många erfarenheter rikare och butiken banade istället väg för MINImera! Webshoppen med fokus på hållbarhet för barn och ett giftMINImerat liv.

Hållbarhet och giftminimering är och kommer alltid att vara en av mina hjärtefrågor och det är med stolthet jag tar emot lådor med finigheter och lägger upp i shoppen. Förbereder för att kunna lansera den för er. Än är det en del kvar att göra men inom kort slår jag upp portarna så håll ut!

MINImera hittar ni på MINImera.nu (väldigt nöjd att NUdomänen var ledig) och butiken har redan hunnit bli med facebooksida och instagram. In och lajka och följ och allt vad det heter och tipsa mig gärna om det är några särskilda produkter ni gärna vill se i shopen!

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply A way of living juli 12, 2016 at 15:08

  Men… Så kul!!! Och spännande 🙂 Och vilket superbra namn på webshopen. Kommer med glädje följa dig och din nya butik. Heja heja! Kram

 • Reply Charlie CS - Kulturtanten som älskar att cramas juli 13, 2016 at 11:14

  Riktigt spännande! Självklart går jag in och lajkar!
  Du är så bra!

  Vet att du frågade om #BloggJkpg2016, höstens bloggevent ;0)
  Gå in på http://bloggjkpg.wordpress.com så hittar du mer!

  Hejja hejja!

 • Leave a Reply