Nästan en månad utan uppenbart socker

Home / Personlig utveckling / Nästan en månad utan uppenbart socker
Nästan en månad utan uppenbart socker

Så fort jag bestämt mig på riktigt, då går det ofta väldigt bra. Jag har lyckats sluta med flera dåliga vanor och nu har det snart gått en månad sedan jag åt eller drack uppenbart socker. Ingen cola med is, ingen chailatte, ingen kladdkaka eller glass och ingen godis!

Det var steg nummer ett, att sluta vara ”lattemorsan” där att äta eller dricka sötsaker agerade som nått slags tröst, beröm eller tidsfördriv. What ever float my boat. Ni vet lite som när rökare bara feströker, säger ”så festligt att solen äntligen tittat fram” och tänder ciggen en tisdagsförmiddag. Lite så var hittade jag på anledningar att få mina sockerkickar,

Det har funkat för jag har bestämt mig, på riktigt bestämt mig, för att jag inte vill vara personen som smygäter barnens godisrester före middagen, som fikar på stan var dag och som dricker cola till lunchmaten.

För att jag ska bli sockerfri finns det många steg kvar. Tex så äter jag smaksatt fil, vitt bröd och/eller pasta i princip varje dag. Men att sluta med det självklara sockret och snart hållit upp en månad är en stor bedrift för en sockerråtta som jag. Och eftersom det inte triggar mitt sockersug så får de va så, ett tag iallafall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.