I valet och kvalet

Home / Vardagligheter / I valet och kvalet

20121030-154915.jpg
Här har ni dem. Skorna som jag inte kunnat släppa i mina tankar. Jag fullkomligt älskar dem, men det bär mig emot att köpa ett par ”sommarskor” när vi denna veckan både sett snön falla och slängt på vinterskruden på bilen. Jag menar, har bilen vinterskor bör ju jag gå i det samma..? Samtidigt kanske jag inte hittar ett par skor jag gillar lika mycket som dessutom råkar vara i rätt storlek när den tiden väl kommer? I second hand butiker ges ju oftast inte möjligheten att kunna välja och vraka bland storlekarna.

Så här står jag nu och slits mellan tankarna och har minst sagt samvetssnurr. För konsumtion är konsumtion oavsett om det är nytt eller nött och till råga på allt är det inte ens säsongsanpassade skor. Ska jag vara helt ärlig vet jag ju inte om de inte ens finns kvar och då velar jag i onödan. Men något ska man ju ägna sig åt när man inte försöker rädda världen 😉

Hur skulle du resonera?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.