Hur gör du din röst hörd?

Home / Vardagligheter / Hur gör du din röst hörd?

En gång var fjärde år lägger vi vår röst på det politiska parti som faller oss i smaken, men har du tänk på att du även röstar varje gång du använder kortet, sedlarna och mynten i din plånbok?

Vi har alla dagligen en chans att förändra vår värld och inte enbart vid det politiska valet. Det är viktigt att komma ihåg att genom att använda eller inte använda dina pengar på olika produkter gör du din röst hörd. Åker du kollektivt visar du på att kollektivtrafiken är en resurs som behövs. Handlar du ekologiska varor visar du att det är giftfria varor som du vill se i din butik och på ditt bord. Har du ett elavtal med grön el visar du att det är förnyelsebar el du vill ha även om det kanske inte är just grön el som får dina lampor att lysa. Genom att inte handla produkter från kedjor med dåliga avtal för de som producerar varorna visar du att det inte är ok med dåliga arbetarvillkor.

Vi besitter alla stor makt och det är upp till oss att se till att förvalta den väl! På vilket sätt gör du din röst hörd?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.