Ekomorsan tipsar

Eva i SKAM

januari 16, 2017

Eva i Skam
Då var det måndag och dags för person två att göra en hållbar tolkning av i utmaningen #SKAMligthållbart. Förra veckan så inspirerades ju jag och Kikan av Noora och denna veckan är det dags att tolka Eva i SKAM. Personen som jag stilmässigt främst ska relatera till, framförallt i 15-16 års åldern. Jag var definitivt vad som i folkmun kallas för tomboy och bodde i hoddies och bagiga jeans. Älskar fortfarande att gå i det och sneakers och känner mig “hemma” då även om jag även älskar klänningar och höga klackar.

På bilden hittar ni en midnattsblå jacka från Hoodlamb i hampa och ekologisk bomull samt en hoddie från Knowledge Cotton Apparel. Båda plaggen hittar du hos Thrive. Den fina väskan i GOTS certifierad bomull och som även är fairtrademärkt har jag tagit in i mitt sortiment i min butik APPROVED by Ekomorsan.com och den ribbstickade mössan i ull är tyvärr inte ekologisk men den kommer från Filippa K som jag anser borde lyftas på grund av deras hållbarhetsarbete och deras transparens i produktionen! Är du ute efter en miljömärkt mössa vill jag tipsa om att Erika idag har publicerat ett inlägg där hon tipsar om just ekologiska mössor a la Eva.

 

Precis som förra gången är inget i inlägget sponsrat men om ni handlar från min butik så tjänar jag ju givetvis pengar på det 🙂

0

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Johanna januari 17, 2017 at 08:18

  Åh jag är nog mer en Vilde både till sättet och stilen så ska bli kul att se hur ni tolkar henne! Tack för all inspiration du kommer med

  • Reply Ekomorsan januari 17, 2017 at 09:51

   Tack för att du läser och tar dig tid att kommentera 🙂 Hoppas att du kommer att gilla vår tolkning av Vilde, känner pressen här borta 😀 😛

 • Reply Agnes januari 17, 2017 at 10:12

  Åh vilken fin väska! Tänkte beställa en marinblå, men den verkar vara slut i lager. När kommer den in igen? Tack för en superbra blogg!

  • Reply Ekomorsan januari 17, 2017 at 10:30

   Hej Agnes! Tack för dina fina ord och vad roligt att du gillar väskan! Den kommer komma in igen under våren, tyvärr har jag inget datum i dagsläget. Du vet väl om att du kan lägga en bevakning på produkterna i webshopen så kommer det ett mail när de kommit in i lager igen 🙂

   • Reply Agnes januari 17, 2017 at 10:33

    Tack så mycket för ditt snabba svar! Lägger in en bevakning direkt, är först till vårens skogspromenader den kommer användas 🙂

    • Reply Ekomorsan januari 17, 2017 at 21:07

     Toppen Härligt att börja spana i god tid!

 • Reply Mirre januari 17, 2017 at 13:56

  Oh vad roligt ska jag göra en tolkning på henne sedan =D

  • Reply Ekomorsan januari 17, 2017 at 21:06

   Ja gör gärna det! Ser fram emot att se din version 🙂

  Leave a Reply