Eva i SKAM

Eva i Skam
Då var det måndag och dags för person två att göra en hållbar tolkning av i utmaningen #SKAMligthållbart. Förra veckan så inspirerades ju jag och Kikan av Noora och denna veckan är det dags att tolka Eva i SKAM. Personen som jag stilmässigt främst ska relatera till, framförallt i 15-16 års åldern. Jag var definitivt vad som i folkmun kallas för tomboy och bodde i hoddies och bagiga jeans. Älskar fortfarande att gå i det och sneakers och känner mig ”hemma” då även om jag även älskar klänningar och höga klackar.

På bilden hittar ni en midnattsblå jacka från Hoodlamb i hampa och ekologisk bomull samt en hoddie från Knowledge Cotton Apparel. Båda plaggen hittar du hos Thrive. Den fina väskan i GOTS certifierad bomull och som även är fairtrademärkt har jag tagit in i mitt sortiment i min butik APPROVED by Ekomorsan.com och den ribbstickade mössan i ull är tyvärr inte ekologisk men den kommer från Filippa K som jag anser borde lyftas på grund av deras hållbarhetsarbete och deras transparens i produktionen! Är du ute efter en miljömärkt mössa vill jag tipsa om att Erika idag har publicerat ett inlägg där hon tipsar om just ekologiska mössor a la Eva.

 

Precis som förra gången är inget i inlägget sponsrat men om ni handlar från min butik så tjänar jag ju givetvis pengar på det 🙂

8 svar på ”Eva i SKAM”

  1. Åh jag är nog mer en Vilde både till sättet och stilen så ska bli kul att se hur ni tolkar henne! Tack för all inspiration du kommer med

    1. Tack för att du läser och tar dig tid att kommentera 🙂 Hoppas att du kommer att gilla vår tolkning av Vilde, känner pressen här borta 😀 😛

  2. Åh vilken fin väska! Tänkte beställa en marinblå, men den verkar vara slut i lager. När kommer den in igen? Tack för en superbra blogg!

    1. Hej Agnes! Tack för dina fina ord och vad roligt att du gillar väskan! Den kommer komma in igen under våren, tyvärr har jag inget datum i dagsläget. Du vet väl om att du kan lägga en bevakning på produkterna i webshopen så kommer det ett mail när de kommit in i lager igen 🙂

      1. Tack så mycket för ditt snabba svar! Lägger in en bevakning direkt, är först till vårens skogspromenader den kommer användas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *