Podcast

En guidning i materialdjungeln

april 3, 2017

Kläder kommer i flera olika material och på butikshyllorna hittar du kläder i temperaturreglerande ull, mjuk bomull, svettig akryl och stretchig elastan. Dessa är bara några av de material vi går igenom i detta avsnitt av Ecofashionista där vi guidar dig från djurmaterial till petroleumbaserade textilier. Hur skadliga är de för miljön egentligen och vad bör du tänka på när du shoppar nytt?

Dessutom avslöjar Erika hur hon nyligen tog second hand-shoppingen till en helt ny nivå där hon minsann klickade hem ett begagnat plagg från en kändis.

Fler och fler hittar vår älskade podd varje dag och vi är så tacksamma till er som kommer med kritik och tips till hur vi kan göra podden bättre. Det har även börjat trilla in en hel del frågor till oss så från och med nästa veckan tänkte vi dra i gång veckans lyssnarfråga. Fortsätt gärna ställa frågor i bloggen, på instagram och facebook! Och vill du vara anonym (för övriga) så är det ju bara att skicka ett DM/PM.

Ecofashionista hittar ni som vanligt i din poddapp, till exempel Podcaster eller Acast eller direkt på ecofashionista.se eller direkt här nedan:

0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lena april 3, 2017 at 19:24

    Åh, jag gillar verkligen eran podd. Kan ni inte berätta om era bästa och sämsta secondhand-fynd som ni har gjort? Vore kul att höra. Kram!

    • Reply Ekomorsan april 3, 2017 at 19:37

      Hej Lena! Självklart kan vi göra det 🙂 Om du har något superfynd eller en riktigt tabbe att bjyssa på får du gärna göra det 🙂

    Leave a Reply