Ekomorsan i fokus

Ekomorsan utsedd till inspiratör

september 29, 2015

Igår kom GreenMatch ut med en lista över 40 inspiratörer till en hållbar livsstil och bland massa andra stora ekoinspiratörer finns Ekomorsan listad som inspiratör! Jag känner mig sprickfärdig av stolthet! jag är så otroligt glad för alla dessa utmärkelser jag fått tack vare bloggen. Den har bland annat blivit utsedd till en av Sveriges bästa gröna bloggar och jag som person har tack vare bloggen blivit utsedd till Borås miljöhjälte.

Spana in listan vet ja, så kanske ni hittar lite fler guldkorn att följa!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Choices by Annie september 30, 2015 at 14:43

  Stora gratulationer till din utmärkelse, den är du väl värd.
  Fin dag till dig
  Annie

  • Reply Ekomorsan september 30, 2015 at 16:14

   Tack så jättemycket! Desamma 🙂

  Leave a Reply