Veckans IN:UT

In:
Ingenting

Ut:
1 par trasig strumpor

Resultat: -1

Ingen spännande vecka om man ser till vad som kommit ut, men jag blir stolt över mig själv varje gång jag nollar och inte konsumerat något alls. En nollning ska man inte förringa.

Framöver kommer det dock inte se lika tomt ut eftersom det i veckan vankas ett Gekåsbesök med ena svägerskan och att min andra svägerska håller på att rensa sin garderob vilket innebär att jag har första tjing på det som åker ut hos henne.

Denna gången ska dock inte känslan efter Gekåsbesöket vara likadan som alla andra gånger. Att man köpt massor av saker som man inte riktigt behöver. Fast jag tror inte det kommer bli något problem. Jag känner inte någon större tillfredsställelse när jag köper prylar och kläder längre. Jag blir inte lyckligare, speciellt när det inhandlats något som faktiskt inte behövdes eller när jag vet att jag lika gärna kunde handlat det second hand.

Det är dock lite grejer som hamnar på inköpslistan. Lite underkläder till sonen för det vill jag faktiskt inte handla begagnat. Eller har ni något tips på något företag som säljer ekologiska barnunderkläder? Sen ska jag kolla lite efter presenter till kommande barnkalas. Det viktigaste är att en ordentlig inventering ska göras först. Då minimerar man risken för att inhandla saker man redan hade fullt tillräckligt av.

5 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Jag tycker att det är befriande att komma till stadiet att man inte känner att man vill ha mer saker. Eller jag kan shoppa obegränsat på loppis men det är helt ok enligt mina kriterier dock inte enligt sambons. Men det har inte riktigt med den saken att göra konstigt nog…

  2. Gulljänta! Jag blev då varm i hela kroppen när jag läste fin kommentar och sen läste jag den några gånger till! Tack!
    Jag blir impad av dig! Jag ska börja mer på allvar göra mig av med saker när jag köper hem saker! Stort gjort av dig! Kanske du kan vara min ekomorsa några månader och lära mig allt du kan! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *