Veckans IN:UT

nya_kuddarIn:
2 kuddar
1 överkast
1 saltkvarn
1 pepparkvarn
6 assietter
1 tröja

Ut:
1 pepparkvarn
1 saltkvarn1 tvättkorg

Resultat: +9

Vi har haft bröllopsdag i veckan som varit och då hade min man köpt 6 rörstrandassietter till oss. Jag fick djupa Swedish grace tallrikar nått år och nu fick jag alltså även assietter. Eftersom barnen har haft våra andra assietter som mattallrikar så fanns det numer inte så jättemånga kvar och eftersom jag gärna vill ha tallrikar från Rörstrand är det perfekt att få vid bröllopsdag, födelsedag och jul. Samtidigt som han köpte tallrikar passade han även på att uppgradera våra kvarnar från något inte alls fungerande till något som faktiskt maler kornen. Så in med de nya och ut med de gamla!

Nu när det börjar bli kyligare ute var det dags att köpa mig en ny tjocktröja så jag slipper frysa. Det kommer nog att bli en eller två till innan vintern. Tröjan var i precis en sådan modell som jag letat efter länge så jag är mycket nöjd med mitt köp även om den tyvärr varken var ekomärkt på nått sätt eller köpt second hand.

De två kuddarna och överkastet var precis i sådant mönster som jag velat ha hur länge som helst. Dock har jag tyckt att Ferm living kuddarna har varit i dyraste laget. Men nu hittade jag ett perfekt substitut, iallafall ekonomiskt. Deras miljöbelastning då de inte är i ekobomull som Ferms kuddar är ger mig dock ett dåligt samvete som heta duga.

Tvättkorgen har varit trasig länge men använt ändå. Nu sjöng den dock verkligen på sista versen så vi fyllde dem med bröte som skulle till ÅVC och slängde även den med.

2 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Fina kuddar! Om du letat länge och alltså verkligen vill ha dem så är det väl inte hela världen att de inte är i eko-bomull (även om det såklart hade varit bättre). Det är omöjligt att alltid göra allt rätt så istället för att fokusera på det du inte gör bör du tänka på allt bra och rätt som du faktiskt gjort och gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *