Veckans IN:UT

In:
1 Block

Ut:
Ingenting

Resultat: +1

Åter igen ett väldigt dåligt ut-resultat, men denna gången skyller jag på att jag snart har ett klädbytarevent och då vill jag ju spara kläderna till dess 🙂 Undanflykter och ännu fler undanflykter kan tyckas och jag ska försöka bli bättre på att göra mig av mer saker igen. För det är ju det jag vill, bli av med saker!

Men imorgon är det ny vecka och nya tag som gäller! Hepp!

2 svar på ”Veckans IN:UT”

 1. Hej!
  Vad bra du är på klädbytardagar. Toppen tycker jag! Jag har inte besökt någon sådan än, men jag hoppas att det blir snart.
  Det måste ju vara hur spännande som helst att se vad man kan komma hem med:)
  Angående in/ut listor så har jag nu börjat med en ny strategi för att minimera köp. Jag kommer inte ihåg var på nätet jag har läst om detta, men man skriver upp på en lista vad man behöver köpa. Sedan väntar man i en månad och förhoppningsvis så har man kommit på att man inte behöver saken trots allt alternativt att man löst behovet på annat sätt, tex låna. Jag började med detta för ett par veckor sedan och jag har lyckats undvika några köp:)
  Har du några strategier du jobbar med för att undvika köp?
  Ha en bra vecka!
  /Anna på hejeko.blogg.se

  1. Hej Anna. Jag tycker absolut du ska besöka en klädbytardag om du får möjlighet. Jag älskar att arrangera dessa! För att undvika köp när jag hittar något så köper jag inget spontant utan jag låter det alltid ligga och gro lite grann. Oftast glömmer jag bort prylen, men några få saker etsar sig fast och då blir det ett köp vid ett senare tillfälle 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *