Veckans IN:UT

In:
4 par strumpor
1 armband

Ut:
1 glas
2 skålar
1 gravidlinne

Resultat: +1

Plusresultat men inte så stort så det får vara ok. Eftersom de flesta strumpor jag har är väldigt många år gamla och en efter en börjar få hål i antingen hälen eller i tårna var det dags att fylla på lite grann.

Ett gravid linne som jag missat när jag gett bort alla gravid kläder vid tidigare tillfällen gavs till min svägerska när vi sågs på helgens kalas. Nu tror jag inte det finns något kvar men jag vet faktiskt inte om det är något mer plagg som ligger och lurar.

För övrigt så fortsätter vi att krossa porslin här hemma och ett glas och två skålar har gett vika. Inte så miljövänligt att behöva slänga trasigt porslin lite då och då, men vill inte att barnen ska äta och dricka ur plast så då får det bli så.

3 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Men porslin går att hitta i överflöd second hand och det är ju en tröst i alla fall. Vi har en servis som vi ärvde av min sambos gamlamormor, en rejäl som heter Rörstrands Annika. Jag tror att det kanske har gått flisor ur två tallrikar trots två barn. Men tallrikarna från IKEA har inte klarat sig alls. Så gott som alla har flisat sig och är fula. Och de är ju betydligt nyare än den andra servisen som nog är ca 50 år gammal. Så satsa på något gammalt med tjockt gods är mitt tips.

    1. Vi har köpt en hel del porslin på loppis. Det är väldigt sällan just porslin (har mest stengods) går sönder här hemma utan det är oftast glasen som krossas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *