Veckans IN:UT

In:
Ingenting

Ut:
1 par strumpor

Resultat: -1

Härligt med ytterligare en vecka med ingenting in. Å andra sidan ska jag väl inte klappa mig själv allt för mycket på axeln eftersom jag inte heller varit så duktig på att få ut prylar. Ett ynka par strumpor som det hade gått hål på fick som vanligt agera dammtrasa innan de hamnade i soppåsen.

Häromdagen gjorde jag mig dock av med lite babygrejer till en vän. Hon kom och lånade vårt babyskydd och fick även med sig lillemans gamla vagnkudde, spjälsängstäcke och en spjälsängskudde. Och snart kommer ännu mer babysaker gå vidare. Hamstraren i mig tycker allt att det känns lite vemodigt, men jag kan ju faktiskt inte spara på allt. Det är bättre att de får gå vidare till andra och därmed både spara på miljön och några slantar i vännernas plånböcker. Eftersom barnsaker inte listas när de kommer in så får de inte heller vara med när de kommer ut.

Jag har blivit så otroligt duktig på att göra mig av med saker under de senaste året och veckans IN:UT har verkligen hjälpt. Än har jag en lång väg kvar, men jag känner verkligen att jag är en bra bit på väg.

2 svar på ”Veckans IN:UT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *