Veckans IN:UT

IN:
1 par byxor
2 par underkläder
1 linne

UT:
1 tunika
1 par strumpor

Resultat: +2

Ett par byxor var extremt välbehövligt, men det har inte varit lätt att hitta ett par byxor som inte ger en invit till brevinkastet så fort jag intar en annan position än raklång. Böjer mig, hukar mig eller sätter ja då glider oftast byxorna ner och jag visar mer än jag känner mig bekväm med. Långa linnen eller koftor har varit min räddning, men nu har jag alltså hittat ett par byxor som stannar uppe och jag känner mig nöjd, trots att de varken var eko eller begagnade.

1 tunika har getts vidare till en vän eftersom den inte längre passar för jag tycker det är otroligt synd när kläder bara blir hängde i garderoben. Annars har två plagg (ett linne och en blus) med hål som inte går att laga blivit förvisade till tygskåpet och får bli annat istället. För slänga för bränning är absolut sista alternativet här hemma.

Idag är det ett halvår sedan jag första gången publicerade Veckans IN:UT så i dagarna kommer det en halvårsredovisning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *