Vart ska barnkläderna gå?

Det är ju inte bara föredraget jag roar mig med att förbereda utan barnklädesbytardagen jag arrangerar börjar även den närma sig med stormsteg.  Affischen är nu färdig och är redo att spridas på öppna förskolor/förskolor/skor och andra platser runt om i staden.

De kläder som blir över ska skänkas till välgörande ändamål och förra gången valde jag Emmaus. Denna gången tänkte jag att de barnplagg som blir över ska gå till någon som verkligen har behov av just barnplagg, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja leta. Så jag kom och tänka på er, mina fina läsare, att ni kanske hade något förslag på vart kläderna ska gå? Eller kanske att ni vet vart jag kan börja rota?

9 svar på ”Vart ska barnkläderna gå?”

  1. Hej! Det skulle ju vara guld att de som inte har det så fett får dem. Kolla med kyrkan vilka som kommer o äter lr bevistar deras verksamhet för mindre bemedlade. De kanske kan agera mellanhand? Sätt upp lappar på lokala mataffärer? Bibliotek, skolor, förskolor? Eller kolla i den yttre vänkretsen- skänk vidare konceptet.

    1. Ja det hade varit superroligt om du hade kommit så man kunde få träffa dig. Får väl se om vi kan få till ett eget klädbyte mellan våra barn om jag tar mig till huvudstaden någon gång 🙂

  2. Låter kanon! Ska sprida informationen till vänner. När bli nästa för vuxenkläder, har precis rensat ut en del 🙂
    Ett tips är att kolla med kvinnojouren i Borås, finns en del som har barn med sig som kommer dit och dom tar tacksamt emot allt dom kan få. Vi har lämnat möbler dit tidigare. Vet du inte hur du ska komma i kontakt med dom och fråga så kan jag ordna nummer. Maila mig isåfall.

    1. Det är nog inte allt för lång tid tills det är dags för vuxenkläder igen. Vet inte riktigt än när bara 🙂 Tack för tipset om kvinnojouren, jag försöker att kontakta dem i morgon 🙂 Trevlig kväll

  3. Flyktingförläggningen på Saltemad – jag tror att det är Röda korset som administrerar ut till dem.

  4. Pingback: Veckans IN:UT »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *