Upplevelsepresenter av finaste slag

Imorse väcktes jag av skönsång och presenter från de små. De hade letat fram diverse alster i sina lådor med saker de plockat hem från förskolan, de finaste presenterna från barn om ni frågar mig. Igår hade de valt ut blommor med omsorg när de var med mannen och handlade mat med de kunde inte hålla sig till idag så blommorna fick jag på en gång när jag kom hem från stallet.

Jag är inte säker på att upplevelsepresent är rätt ord, men jag har i mina ögon fått de finaste av presenter av familjen. Mannen hade köpt presentkort på 60 minuter thaimassage eftersom han vet hur mycket jag gillar att få massage och helt ärligt så finns det inget som slår just thaimassage. Något jag inte gillar är typ aromaterapimassage när jag bara kommer ut därifrån och är trött, jag gillar att känna att musklerna fått sig en rejäl genomkörare eftersom min kropp är full av knutar.

upplevelsepresent massage

Vi har ju alla olika bilder av vad en bra upplevelse är, en del skulle bli superglada av att få ett bungyjumphopp eller tandemhopp med fallskärm men jag blev superglad när det sent igår kväll plingade till i min mail och jag såg vad min svägerska hittat på. Hon vet precis vad jag behöver. En hotellnatt i en fantastisk miljö med badkar och min egen ensamhet! Låter kanske knäpp men det ska bli så skönt att få 24 timmar för mig själv och att äntligen få bada badkar! Som jag har längtar! Vårt badrum i källaren som har badkar har ju varit obrukbart sedan vi kickade igång projekt källarrenovering förra året. Minns ni hur det såg ut i källaren för ganska exakt ett år sedan (4:e augusti)

Så inom kort sover jag en natt för mig själv, badar badkar fullt med skum och lyssnar på en podd samtidigt. Läser en bok från pärm till pärm och försöka mitt yttersta att inte fastna och slentriansurfa på instagram. Kanske jag ser till att få den där thaimassagen innan på förmiddagen eller så sprider jag ut lyxigheterna lite grann.

Vad är den bästa upplevelsepresenten du kan få?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *