Update kring löpningen

Ni kanske undrar hur det går för mig med löpningen eller om jag lagt skorna på hyllan? Nu var det ju länge sedan jag uppdaterade er kring det. Jo det går bara fint både med det och min vanliga hemmaträning. Den stora skillnaden är väl att spåren jag springer i skogen är lite mer igenvuxna än tidigare. Något jag tycker är lite läskigt eftersom det finns en del orm o skogen och jag tänker det är svårare att upptäcka dem på håll när det är så mycket grönska. Samtidigt som jag tycker det är hur fint som helst när det är det. Jag tycker fortfarande det är tungt när jag kommer ut från skogen och ska springa sista biten på asfalt plus att jag då springer bland hus och fler kan se mig och mina hjärnspöken då kickar igång och skriker lite högre. 

Något jag dock märkt är att jag skulle behöva investera i ett par riktigt bra dämpade springskor. Har du tips på några som du vet är bra? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *