Tävla om ett presentkort på 500 kr hos Ekokul

tävling_ekokul_ekomorsanIdag kickar jag stolt igång en tävling i samarbete med Ekokul där du ges chansen att vinna ett presentkort på 500 kr att spendera i deras webbshop.

För att var med och tävla så vill jag att du går in på deras webbshop, klickar runt lite grann och sedan lämnar en kommentar i detta inlägg vad du skulle köpa och varför om just du var den som vann.

T.ex: Om jag var den som vann skulle jag investera i en sleepy hat till både mig och mitt barn så kanske vi kan sova i kapp alla sömnstörda nätter.

eller..

Jag blev helt förskräckt när jag läste Katarina Johanssons Den onda badankan så om jag vann skulle jag köpa barnen en god badanka och slänga den hormonstörande ftalatankan.

För en extra vinstchans dela bilden på instagram. Märk inlägget med #ekomorsan #ekokul och @ekomorsanangelica (så jag hittar det)

Tävlingen pågår fram till och med söndag den 27:de oktober kl 21:00

 Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

 

Ps. På tal om tävlingar skulle jag bli väldigt glad om ni ville skänka mig en röst i En lagom dos grönts tävling ”Sveriges bästa gröna blogg” som även den slutar nu på söndag

26 svar på ”Tävla om ett presentkort på 500 kr hos Ekokul”

 1. Jag hade absolut beställt två ekologiska nallebjörnar! Jag vill inte att mina små tjejer ska ligga och gosa med varsitt gift-paket när de ska sova!

 2. Det här var svårt! Finns ju så mycket fint o praktiskt!
  Men om jag vann skulle jag köpa de rostfria matskålarna till min dotter. Hon har precis börjat äta själv, o det e lätt hänt att tallriken råkar åka i golvet. O plastskål vill jag inte hon ska ha!
  O för resten av pengarna skulle jag köpa det soldrivna tåget till min tåg- o tekniktokiga son.

 3. Jag vill inte vara med och tävla, men ville i alla fall säga att du fick min röst i den andra tävlingen 🙂

 4. Wow vilken tävling, är självklart med 🙂

  Jag hade nog använt presentkortet till 2 ekologiska pyjamaser. En till dottern & en till bebis i magen som är beräknad i helgen 🙂 Sköna pyjamaser är ett måste för att sova gott 🙂

  Har lagt min röst på dig.
  Ha en fin kväll 🙂

 5. Hej! Kul tävling! Älskar ekokul!

  Om jag vann tävlingen skulle jag beställa ett av de roliga miljöspelen till mina kusiner för jag har planerat att bara köpa ”gröna julklappar” i år och tycker det vore perfekt att barnen får lära sig källsortera genom ett roligt spel som hela familjen kan spela!

 6. Jag skulle köpa det fina sandsettet i majsplast så min lille grabb kan ut och gräva utan att jag ska sitta o bita mina naglar till benet för att han leker med giftiga plastprylar!

 7. Är det något vi försöker minska på nu så är det leksaker, och då är det ju onödigt att konsumera mer sådant oavsett om det är eko eller inte. Så jag skulle bl.a. köpa två fina dricksflaskor med retromotiv till mina barn, så de på ett både snyggt och smidigt sätt kan undvika mer farlig plast. Håller tummarna! 🙂

 8. Hade jag vunnit denna tävling hade jag köpt en dricksvattenflaska till min son, han tycker det är bland det roligaste som finns att dricka ur en vattenflaska, och då vore det perfekt med en giftfri sådan. Skulle även passa på att köpa mig en matlåda då jag har börjat att ha med mig mat till jobbet för att veta vad jag får i mig på lunchen. Bra för båda plånbok och mig 🙂 Nu hålls här tummar 🙂

 9. Ojojoj! Vilket paradis för mig som har letat med ljus och lykta efter bra och ekologiska saker. Skulle helt klart beställa badankan till min anktokiga dotter eller matlådor i rostfritt. Hälsningar från Finland!

 10. Jag hade köpt nappflaskor i glas till min dotter, eftersom det nästintill bara säljs plastflaskor i vanliga butiker.

 11. Jag har precis blivit moster till två, och blir snart moster till en till, och faster till en annan. Fyra barn på ett halvår!

  Jag mår dåligt när jag tänker på att alla de här små bebisarna kommer att tugga på plastleksaker, och skulle därför gärna presenta dem med varsitt litet baddjur i naturgummi.

 12. Hej och tack för en fin blogg! Självklart vill jag vara med och tävla. Älskar Ekokul och har köpt julklapparna därifrån de senaste åren. Väntar nu bebis nr 2 till våren och skulle, om jag vann ett presentkort, gärna beställa en ”tvättlappsfilt” – minns att min stora pojke på 3 år älskade sådana där tvättlappar när han var bebis…. Sen skulle jag nog slå till på en rejäl matlåda i glas till mig själv, håller på att fasa ut plastlådorna här hemma!

 13. vad roligt att jag hittade hit till dig. jag har också fått en rejäl tankeställare på senare tid. och tänker så mycket mer på hur jag och barnen lever och vad vi stoppar i oss. flera förändringar har gjort och fler kommer göras. följer dig på bloglovin på en gång och ser fram emot massa bra tips! 🙂

  http://minahjartanochjag.webblogg.se/

 14. haha. jag glömde ju tävla i all hast haha! om jag skulle vinna så vill jag väldigt gärna investera i glasnappflaskor. blir tokig på all plast som är i barnens närhet. en eko-napp till sonen (som använder napp men som just nu har fått massa utslag runt munnen..kanske tål han inte nappen?) hade också stått högt upp på önskelistan 🙂

  förlåt för dubbla kommentarer, du får gärna radera en!

 15. Alla som ammat vet att litervis med vatten måste intas. Vet inte hur många gånger per dygn jag sitter i soffan och ammar och inte når mitt vattenglas. Alltid står det bara några retfulla centimetrar för långt bort för att jag ska kunna nå det samtidigt som jag ammar… En flaska från Lifefactory med flip-top lock har seglat upp i topp på önskelistan de senaste veckorna. Den kan ligga i soffan och alltid finnas inom räckhåll! Matlådor i glas får man aldrig för många av så en sådan skulle slinka ner i varukorgen också.

 16. Om jag vann skulle jag köpa glassformarna i rostfritt stål. Vi gör ofta egna glassar så vi ska veta vad det är i dom. Problemet har bara varit i vad. Alla formar som vi hittills hittat är gjorda i plast och vi har plastbantat så då rök alla våra gamla glassformar. Vi kör också med zero waste och då är det också bra att göra egna glassar för att slippa alla papper och pinnar och kartonger runt köpta glassar.
  Har tyvärr inte instagram men har röstat på dig på en lagom dos grönt varje dag. =)

 17. Hej hej. Jag skulle helt klart köpa det röda tesetet med koppar och kanna. Den skulle min sambos systerson få i julklapp. Letade efter en lämplig servis till honom nu när han fyllde tre. Hittade ingen som jag gillade så han fick nöja sig med ett gäng virkade bakelser som jag gjorde till honom. Han saknar dock fortfarande servis.
  Då jag håller på att plastbanta mitt hem (framför allt köket) skulle även en matlåda i rostfritt sitta fint (en oval med tillhörande burk).
  /Fridens

 18. Så mycket roligt! Om jag vann skulle jag köpa färgpennorna med påfyllning, de vanliga tuschpennorna tar ju slut direkt. För resten av pengarna hade jag köpt experimentsatser, framförallt den med väderforskning. Tjejerna är i en ”varför-period” då de vill veta allt och det vore roligt att experimentera lite tillsammans 🙂

 19. Skulle jag vinna skulle jag köpa en iskubform av rostfritt stål, vi har varit utan is sedan jag löpte amok och plastbantade köket i samband med att sonen började äta riktig mat, för ca ett år sedan… Sen skulle pengarna räcka till pappsugrör också, mycket festligt tycker lillkillen!

 20. Jag vill vinna glassformar i rostfritt stål med bambu som pinnar…Då jag vill ge min tre barn en nyttigare isglass
  Jag som tonårs mamma till tre barn och nu har läst badankan och äntligen hittat den här underbara bloggen som stöder mig genom att inte känna mig ensam om mina åsikter om hur viktigt det är att ge våra barn en möjlighet och ett skydd från alla hormonstörande ämnen runt oss i vår miljö som mat,kläder, plast,soffor, sängar mm…
  Mina vänner struntar i denna viktiga frågor
  Nu känner jag mig inte ensam längre…
  Tack Kattis

 21. Om jag skulle vinna skulle jag köpa 1-2 nya sällskapsspel.
  Tycker dagens barn sitter alldeles för mycket vid datorer, telefoner o tv:n.

  Vill spela spel med mina barn, äta popcorn o dricka saft en fredag/lördag kväll =)

 22. Jag skulle helt klart välja skålarna i rostfritt stål eftersom mina barn sular minst en skål i veckan i golvet.
  Kram

 23. Hej!
  Jag skulle utan tvekan beställa de ekologiska våtservetterna! För mig är de en revolution och som den miljömedvetna mamman med bacillskräck blir de perfekta att använda både vid blöjbyten och när familjen är ute på vift. När jag såg dem tänkte jag bara äntligen!

  Tack för en upplysande blogg. Jag är helt inne på ditt spår 🙂
  Trevlig helg
  Eva

 24. Hej!
  Jag älskar Blafres plåtaskar och skulle vilja fulla ett rum med deras söta lådor, och lägga undan alla småsaker i dem!

 25. Om jag vann skulle jag köpa varsitt gosedjur till mina tjejer här hemma. Det hade varit härligt att kunna ge dem något som både ger trygghet samtidigt som det är ekologiskt och helt ofarligt.
  Vinsten hade gjort mig ännu med medveten om att tänka EKO…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *