Tankat energi och laddar om

Jag börjar se ett ljus i graviditettröttheten och denna veckan har jag till och med lyckats få till träningen i form av två hemma pass.

Vädret den här helgen har verkligen visat sig från sin allra bästa sida med knallblå himmel. Fönster och altandörrar har stått öppna och den friska krispiga luften har svept genom huset.

Idag har vi äntligen hängt ut fågelmataren som dottern pysslat i skolan av ett gammalt juicepaket. Det var så djup snö i trädgården när jag tog mig fram till äppelträdet så jag fick hela kängorna fulla 😂

Med solglajjer på så passade vi även på att ta en cykeltur till mataffären i byn. Tog en omväg dit så vi maximerade vår tid ute och barnen blev av med lite spring i benen.

Snart är det dags att klippa ecofashionistaavsnittet som kommer ut imorgon. Nästa vecka kommer vi tyvärr inte hinna spela in nått. Jag är i st Annas skärgård med Organic by Mommy och Erika svischar ner för backar så tyvärr räcker inte tiden till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *