T-shirtväder i februari

Igår när jag hämtade stora dottern på skolan bad jag henne ta ett kort på mig. Tyckte det var helt galet att det var T-shirtväder, i februari!!

Det kändes så varmt när solen låg på och som du ser fanns inte ett moln på himlen. Jag vet att det ibland kan vara såhär vid påsk men det brukar ju vara i april. Kan inte alls minnas att det varit T-shirtväder så tidigt innan.

När grabben också hade slutat skolan så köpte vi glass på Ica och satte oss i solen. Iallafall jag blir ju lite extra sugen på glass när det bjuds på så fint väder. Även om det är med stor klimatoro måste jag säga.

Först det otroligt varma sommaren vi hade förra året och nu t-shirtväder under sportlovsmånaden….

2 svar på ”T-shirtväder i februari”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *