Strukturerad utrensning – Köksskåpen

Då har vi gått igenom kastrullskåpet och kökslådorna och nu är det dags för köksskåpen. Här kommer jag att plocka bort det som inte används och försöka se om inte en del saker kan fylla någon mer funktion än sin egentliga för att på så sätt få färre saker. Vi har väldigt dåligt med förvaringsutrymme i köket så förhoppningen är att få till lite bättre struktur och att inte förvara saker som inte används. Jag tänker mig också att gå igenom vad som är kantstött och dylikt och kommer som vanligt dela upp allt i de 4 s:n. De känner ni väl till vid det här laget? Spara, skänka, sälja, slänga!

Sista utrymmet sen förklarar jag köket avklarat. Vad känner ni som kikar in här? Tycker ni att jag har delat upp allting i för små projekt?

PS. Nästa vecka tänkte jag att vi tar tag och rensar ut vintern och plockar in våren i hallen 🙂

4 svar på ”Strukturerad utrensning – Köksskåpen”

  1. Jag tycker att det är bra att dela upp det smått, annars blir det lätt ett så stor projekt att det känns för jobbigt att ta tag i.

  2. Det är kul att läsa om andras rensning då kanske man får lite ny input, som det du skrev om gratängformarna, du var inte ensam om att ha åtta stycken kan jag säga! Jag har rensat mitt hem och min garderob kontinuerligt under ett par år nu, de senaste två åren är det plasten som åkt ut och fortfarande! rensas ut. Ju mer man tittar desto mer plast finner man…Nu har jag även börjat rensa ut sånt som är överflödigt och aldrig används utöver kläder, så det blir många vändor till lokala Rumänieninsamlingen och tippen. Personligen så vill jag jobba lite snabbare dock och så fort jag får tid så rensas det både här och där! Ska tillägga att jag har väldigt stora förvaringsutrymmen och en sambo som inte gärna slänger…
    Tack för en inspirerande blogg!

    1. Just rensandet går lite i perioder här hemma 🙂 vissa veckor har jag mer att göra än andra och rensandet får inte lika stor plats som jag skulle önska. Mitt hektiska schema avspeglas ju lätt här i bloggen och när semestern kommer hoppas jag kunna ta tag i de lite tyngre områdena 🙂

      Tack för att du kikar in här och lämmar en hälsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *