Stjärna i trä

Jag sa ju för ett tag sen att jag fått en riktig pysselknäpp under julen och vi hittade på både det ena efter det andra pysslet.

En av grejerna vi gjorde efter att jag och stora dottern sett ett klipp på Youtube var denna vackra (och superenkla) stjärna av julspatlar.

Att göra den är busenkelt! Först gjorde vi krysset i mitten och sedan stjärnans ytterkanter. Efter det limmade vi ihop alla ”treuddar” och limmade sedan fast dem inåtvinkeln. Haha har svårt att komma på orden för det men tror ni fattar eftersom ni ser bilden på slutresultatet.

Och allt som behövs är detta:

Vi gjorde två olika varianter, en med limpistol och en med skollim. Den med skollim är den ni ser på första bilden och jag tycker det gav bäst resultat. Det är dock väldigt viktigt att låta limmet torka ordentligt innan du hänger upp stjärnan med valfritt band.

Jag köpte träspatlarna på panduro men om du är lite mer förutseende än jag så kan du ju samla sommarens alla glasspinnar och göra en mindre variant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *