Spara bör man annars…?

tårtljus.. ja vad händer då? Inte så mycket antagligen. Jag har ju flera gånger nämnt att det bor en liten hamster i mig. En som vill spara och ta tillvara på allt möjligt från gamla konservburkar, till gammalt presentsnöre, till helt enkelt att som kan tänkas vara bra att spara till framtiden. Eftersom att jag försöker att minimera antalet saker jag äger så försöker jag även att minimera mängden hamstrande.

Ljuset som ni ser på bilden är ett ypperligt exempel på saker som är BRA att hamstra. Bra på vilket sätt kanske ni tänker då? Jo jag visste redan vad jag skulle använda det till när jag ”stal” det från min svågers tårta i våras och la undan det i skafferiet. Min sons 3-års kalas som var i helgen såklart. Detta ljus ska dock få tjäna oss lite till innan det är dags att säga adjö. Nästa år blir nämligen jag 30 och lilla loppan blir 3 år (det är ju bara 16 månader mellan våra skruttar)

Mitt tips idag blir: Spara bara på sådan som ni verkligen har för avsikt att använda.

 

2 svar på ”Spara bör man annars…?”

  1. Bra tips! Just det där att man bör veta vad man faktiskt ska ha det till är nyckeln till bra sparande tror jag. Själv är jag motsatsen till en hamster, men det är nästan så att jag gör mig av med lite för mycket ibland.

    http://ekomammaistan.wordpress.com/

    1. Fast det är ju bättre det. Speciellt när man som du och jag försöker hitta det begagnat eller låna om det visade sig att man faktiskt behövde det ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *