Snälla ge mig boktips

Nu har jag inte många sidor kvar i den här boken. Ca 3 dagar har det tagit mig att läsa ut Magsmart när jag tagit varje chans jag fått att dyka ner i läsningen värld. Jag älskar att befinna mig där oavsett om jag försvunnit in i en roman eller om jag utvecklar mina kunskaper med en faktabok.
Jag skrev ju för ett tag sedan att jag börjat grotta ner mig rejält i kost. Jag har alltid älskat att läsa om det men är tyvärr lite sämre på att implementera det i vardagslivet och kanske det tidigare berott på att haft helt fel motiv.
Nu känner jag att motiven är precis det som det ska vara, nämligen ”vad kan jag göra för att ge min kropp bästa förutsättningarna för att ge mig ett långt och friskt liv?”.
Jag ska ge er en recension på boken nu i veckan men skulle behöva låna hem lite fler böcker nu när sidorna sinar i denna. Så vad är ditt bästa boktips? Gärna böcker i stil med denna som tar upp vad som faktiskt händer i kroppen om man gör si eller så..

4 svar på ”Snälla ge mig boktips”

  1. Du har läst ”Den hemlige kocken” antar jag? Och uppföljaren ”Äkta vara”? Jag köpte även boken ”100 sätt att rädda maten” på loppis för en tjuga för ett tag sedan. Blev dock inte helt såld. Tyckte inte det var så mycket ”rädda” maten och det stod att man skulle slänga alla snacks och sånt. Knappast tänker jag! 😉 Och att slänga saker är enligt mig aldrig lösningen, däremot behöver man inte köpa nytt efter att man ätit upp det. Jag kommer dock fortsätta köpa snacks! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *