Skapa fina minnen tillsammans

Nästan alla ni som svarat på min enkätundersökning om bloggen har sagt att ni skulle vilja se fler vardagsglimtar här på Ekomorsan.com. Jag har inte tänkt så mycket på att dela det här på bloggen eftersom att jag delar en hel del på Instagram och då främst på Stories, men jag lovar att ibland dela med mig något från vår vardag även här.

När jag satte upp mål för året var ett av dem att skapa massa fina minnen ihop med familjen med extra lyxigheter. För jag tror innerligt att det är det vi kommer vara mest tacksam för när vi står där vid pärleporten. Vår förmåga att skapa fina minnen med dem vi älskar. Eller om man vill ha en pessimistisk twist på det hela, det vi kanske ångrar mest om vi inte tagit till vara på möjligheterna.

Lyxigheter behöver inte betyda extravaganta ekonomiska utsvävande utan ni som följer mig på instagram kanske har sett våra inlinesturer, våra turer i pulkabacken och en spontanglass i solen. Jag får bara en chans att skapa våra barns barndom och det är nu. Och jag tänker se till att de ser tillbaka på den med värme och kärlek!

Igår var sonen hemma hos en kompis och lekte efter skolan och mannen jobbade över så jag hade egentid med vår dotter. Eftersom jag inte ville lägga den tiden på att stå vid spisen (jag ogillar starkt att laga mat) och solen gassade eftersom det var säkert 18 grader ute så slog vi oss ner på en uteservering tillsammans. Första uteserveringen i år och ingen stress och inga måsten, bara jag och hon. Så vi satt där i solen och pratade om hur dagen varit på förskolan, vad vi tycker om och hur mysigt vi hade det och fick god mat serverad. Snacka om att skapa fina minnen tillsammans.

Glöm inte trycka på hjärtat eller ge en tumme upp på facebook så jag vet vilka inlägg ni gillar :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *