Sharing is caring

une sminkväska 2
I helgen har jag varit i huvudstaden med fina Levagiftfritt. Det är nått speciellt med att stå och knö tillsammans med en vän framför en spegel, spelandes musik och göra sig i ordning tillsammans. Som en flashback till när jag var 10 och skulle på mellanstadiedisco för att dansa tryckare med någon jag ville fråga chans på eller när jag var 18 och skulle ut på krogen och dansa på bardisken på Avenyn 10. Yes, där stod jag och drog shottar med bartendern till vakterna sa till oss. Dagens erkännande:)

levagiftfritt jennie
Nu skulle vi dock varken dansa tryckare, fråga chans på en hormonstin skateande 10-åring med häng och keps eller dra shottar med bartendern ståendes på en bardisk. Vi skulle på konferens under lördagen med Better Bloggers och eftersom vi hade en hel fredagskväll tillgodo, inga barn i närheten och en nyexaminerad hållbarhetssamordnare att fira (Jennie) hade vi bestämt date med MariaEmb. Så som jag så ofta gör om jag är i Stockholm.
une ögonskuggaFörutom att det är himla kul att göra sig i ordning tillsammans med en vän och kunna prata till punkt utan att bli avbruten så hade jag nu chansen att prova lite nya ekoprodukter genom att botanisera i Jennies sminkväskor.

Jag var helt enkelt så fräck att jag till exempel snodde både hennes ansiktsrengöring och ansiktskräm för att kunna jämföra med mina egna. Nu får jag ju såklart inte en helt rättvisande uppfattning av att testa nått en eller två gånger men jag märker i allafall om produkterna får bort mitt smink, om jag gillar konsistensen och om det svider i ögonen.

Mitt tips är helt enkelt, bli tonåring för en kväll igen, gör dig i ordning tillsammans med en vän och gör så som vi var så många som gjorde på den tiden och vi gjorde det så himla bra nämligen ”sharing is caring”. Eller vad säger du Jennie? När får jag tillbaka min puderrosa top? :*

Brukar du och dina vänner ofta botanisera bland varandras grejer?

PS. Om du inte läste texten på Jennies sminkväska skrolla tillbaka upp och gör det. Jag tror jag kan ligga risigt till nu 😛

4 svar på ”Sharing is caring”

 1. Så fint skrivet! 🙂 så kändes det verkligen! Som att göra sig iordning för en spännande utekväll=D din rosa blus har kommit så långt som till tvättkorgen!

  1. Hihi jag har en liknande blus som jag lånat av min svägerska för x antal år sedan. Den har varit i tvättkorgen och vänt många gånger sen dess 🙂

 2. Svar: Men yes, lova att komma förbi på en fika i min butik om du är i Stockholm och har vägarna förbi! Snackar gärna vidare då!

  Russinen ur kakan – så rätt beskrivet. Precis som att det känns fint att vara någon annans russin ibland! =)
  kram

  PS. Haha, såg precis att jag snott Sharing is caring från din inläggsrubrik utan att veta om det! DS

  1. Hihi tyckte bara det var kul att vi hade samma, sharing is caring 😛

   Jag kommer mer än gärna förbi din butik om jag är i stan nångång och om du är här för att hänga hos ”Vera” hojta till så ses vi 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *