Piffat till en glasflaska

Vi har en hel del olika vattenflaskor här hemma. Rostfria flaskor från Klean Kanteen och flaskor i glas från Lifefactory men av någon märklig anledning har vi alltid för få! Hur tusan det nu kan vara så vet i katten.

I vilken fall så har loppan nu gått upp i grupp i konståkningen vilket innebär fler träningstillfällen i veckan samt att hon fått en låda i förrådet. Förutom skridskor och diverse saker så skall denna låda innehålla en vattenflaska. Alla som hållit på med offentlig upphandling förstår ju att SKALL inte lämnar utrymme för några godtyckliga ”om jag kommer ihåg att packa ner den eller när andan faller på”.

Jag hade sett i gruppen Giftfria barn på Facebook att det såldes en glasflaska med silikonhölje på Lagerhaus så en av luncherna i förra veckan gjorde jag ett besök där. Den är liten och nätt och rymmer bara 300 ml och blev min för endast 39 kr, vilket känns som nästan gratis när det gäller glas och giftfria flaskor.vattenflaskor KIM lagerhaus

Bild lånad från Lagerhaus

Sen kan man ju dividera kring vilka färger som används för att ge färgen på silikonen men den hålls ju bara i en kort stund, dessutom med vantar och vattnet kommer ju inte i kontakt med den. Flaskan står upp hela tiden så vattnet kommer ju inte i kontakt med plastkorken av BPA-fri Polypropylen. Så för mig var flaskan helt klart good enough.

vattenflaska från lagerausJag och loppan valde även att ta en stund tillsammans att klistra massa roliga klistermärken på den som vi hade över från klistermärkesalbumet. De kommer nog inte hålla så länge, men kul hade vi medan vi befann oss i det pysslandet nuet och den är ju lite extra tjusig en stund iallafall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *