På väg hem

20121119-174944.jpg

Sitter nu på tåget på väg hem från huvudstan efter en mycket spännande två dagars vistelse med roliga möten. SJ håller vad de lovat, förseningar, men de skulle inte få mig att välja ett annat färdsätt för det 🙂

Nu fick jag ju tummen ur att skaffa mig instagram på köpet 🙂 vill ni följa mig där heter jag Ekomorsanangelica eftersom ett simpelt ekomorsan redan var taget. Kanske kan funka lite som ett komplement till bloggen för er som vill se lite mer än de ”tunga” blogginläggen?

2 svar på ”På väg hem”

  1. Kul med ett besök i huvudstaden. Tänk att man alltid blir glatt överraskad när tågen går i tid 🙂
    Det ska bli jättekul att träffas på lördag. Jag passerar via Borås, så om du vill kan jag plocka upp dig.

    Ha en fin dag!
    Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *