Oops I Did it again

Ni minns kanske jeansen jag köpte i början av sommaren? De från Lee? Mjuka, stretchiga och höga i midjan… och numera trasiga..

Japp jag har återigen lyckats paja ett par brallor på insida lår, på båda sidor! Finns det någon i hela världen som har så hög byxomsättning som jag?

För min del tror jag inte det spelar någon roll om jag köper byxorna runt 1000-lappen eller om jag så köper ett par för 149 kr i Ullared. Det är samma skrot och korn med annan etikett.

En tankevurpa är att högre pris = högre kvalitet. Ja i vissa lägen kan det säkert vara så men min generella uppfattning är att de där extra slantarna snarare är ett mervärde i form av ”jag har råd att köpa dyrare kläder” snarare än en koppling till mer slitstarka plagg.

Vad tror du? Hur resonerar du?

6 svar på ”Oops I Did it again”

      1. Jag brukar stryka på lite vlieselin och sedan köra fram och tillbaka med trestegssicksack, funkar bra och syns knappt.

  1. Hej! Precis hittat hit så ny skummar jag massor av dina gamla inlägg. Superhärlig blogg, tack! 🙂 Angående jeans har jag ett tips; Nudie! Ekologiska, jättesköna och hyfsat slitstarka. Dessutom är det bara att lämna in i butiken när de går sönder och så får man dem lagade gratis. Hur bra som helst! Kostar runt 1000-lappen men eftersom lagning är gratis kan man slita på jeansen läääänge för den pengen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *