Oops I Did it again

Ni minns kanske jeansen jag köpte i början av sommaren? De från Lee? Mjuka, stretchiga och höga i midjan… och numera trasiga..

Japp jag har återigen lyckats paja ett par brallor på insida lår, på båda sidor! Finns det någon i hela världen som har så hög byxomsättning som jag?

För min del tror jag inte det spelar någon roll om jag köper byxorna runt 1000-lappen eller om jag så köper ett par för 149 kr i Ullared. Det är samma skrot och korn med annan etikett.

En tankevurpa är att högre pris = högre kvalitet. Ja i vissa lägen kan det säkert vara så men min generella uppfattning är att de där extra slantarna snarare är ett mervärde i form av ”jag har råd att köpa dyrare kläder” snarare än en koppling till mer slitstarka plagg.

Vad tror du? Hur resonerar du?

6 svar på ”Oops I Did it again”

  1. Hej! Precis hittat hit så ny skummar jag massor av dina gamla inlägg. Superhärlig blogg, tack! 🙂 Angående jeans har jag ett tips; Nudie! Ekologiska, jättesköna och hyfsat slitstarka. Dessutom är det bara att lämna in i butiken när de går sönder och så får man dem lagade gratis. Hur bra som helst! Kostar runt 1000-lappen men eftersom lagning är gratis kan man slita på jeansen läääänge för den pengen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *